Oxfam Fair Trade-chocolade in een nieuw kleedje

Vanaf september krijgen de Oxfam Fair Trade-chocoladerepen een nieuwe verpakking. Met de nieuwe Bite to Fight (for a fair income)-verpakking zet Oxfam Fair Trade haar vernieuwde prijsbeleid voor haar cacaopartners in Ivoorkust in de kijker.

Bite To Fight chocolade assortiment

Door via een flexibele premie de betaalde cacaoprijs fors te verhogen wil de fairtradepionier de kloof naar een fair en leefbaar inkomen voor West-Afrikaanse cacaoboeren dichten. Lees meer.


Gerelateerde berichten

Inspiratiegids voor eindejaarsgeschenken

Wil jij je medewerkers dit jaar een eerlijk én lekker geschenk cadeau doen? Laat je inspireren door onze geschenkenfolder voor originele attenties voor elke gelegenheid!

JUSTE bier ook beschikbaar in de horeca

Je kan de nieuwe Oxfam-bieren al kopen in de lokale wereldwinkels. Maar vanaf 26 augustus kun je ons bier ook proeven in diverse horecazaken. Ontdek hier de eerste locaties.

Belgisch kwaliteitsbier: da’s JUSTE!

Een schuimend biertje. Belgischer kan het niet. En voortaan kan je er ook nog écht zorgeloos van genieten. Oxfam lanceert drie fairtradegecertificeerde Belgische speciaalbieren, met het grootste respect voor de mensen die er hun hart en ziel in gelegd hebben. We noemen ons bier: JUSTE.

Roséwijn in klein en groot

De zomer is het ideale moment voor een glaasje roséwijn! Oxfam Fair Trade biedt deze wijntjes aan in verschillende druivensoorten maar nu ook in alle maten en gewichten.