Kies je chocolaatje

Onze kleine chocolaatjes van 5 gram zullen vanaf nu nog meer chocoladefans kunnen bekoren. Naast de klassieker met fondantchocolade lanceren we een versie met Belgische melkchocolade. Ideaal voor bij de Oxfam-koffie!

De individuele verpakking maakt deze chocolaatjes ideaal voor gebruik in horeacazaken, op evenementen, in bedrijfskantines, … En met het herkenbare Oxfam-logo maak je meteen duidelijk dat je met je bedrijf bewuste keuzes maakt, tot in de kleinste details.

Elke doos bevat 400 stuks en kan besteld worden in elke Oxfam-Wereldwinkel. Heb je grote volumes nodig? Contacteer dan rechtstreeks onze vertegenwoordigers.


Gerelateerde berichten

Bite To Fight chocolade assortiment

Oxfam Fair Trade chocolade in een nieuw kleedje

Vanaf september krijgen de Oxfam Fair Trade-chocoladerepen een nieuwe verpakking. Met de nieuwe Bite to Fight (for a fair income)-verpakking zet Oxfam Fair Trade haar vernieuwde prijsbeleid voor haar cacaopartners in Ivoorkust in de kijker.

Oxfams recept voor een vegan menu

De missie van Oxfam Fair Trade reikt verder dan eerlijke handel. Ook duurzaam produceren en ethisch consumeren dragen we hoog in het vaandel. En daar hoort plantaardig eten zeker bij. Met deze tips gidsen we je door ons vegan assortiment en helpen we je om je klanten goed te informeren!

Oxfam Fair Trade 17105

Jasmijnrijst in grotere verpakking

We bieden onze ‘Hom Mali’-jasmijnrijst uit Thailand vanaf nu ook aan in papieren zakken van 5 kilogram. Ideaal voor grootkeukens!

Goed rapport voor Oxfamwijnen

Wijnkenner Simonne Wellekens besprak voor De Standaard drie wijnen die recent het gamma van Oxfam Fair Trade kwamen versterken. Het verdict? Drie, vier en zelfs een hoogst uitzonderlijke vijf sterren!