Kies je chocolaatje

Onze kleine chocolaatjes van 5 gram zullen vanaf nu nog meer chocoladefans kunnen bekoren. Naast de klassieker met fondantchocolade lanceren we een versie met Belgische melkchocolade. Ideaal voor bij de Oxfam-koffie!

De individuele verpakking maakt deze chocolaatjes ideaal voor gebruik in horeacazaken, op evenementen, in bedrijfskantines, … En met het herkenbare Oxfam-logo maak je meteen duidelijk dat je met je bedrijf bewuste keuzes maakt, tot in de kleinste details.

Elke doos bevat 400 stuks en kan besteld worden in elke Oxfam-Wereldwinkel. Heb je grote volumes nodig? Contacteer dan rechtstreeks onze vertegenwoordigers.


Gerelateerde berichten

Inspiratiegids voor eindejaarsgeschenken

Wil jij je medewerkers dit jaar een eerlijk én lekker geschenk cadeau doen? Laat je inspireren door onze geschenkenfolder voor originele attenties voor elke gelegenheid!

JUSTE bier ook beschikbaar in de horeca

Je kan de nieuwe Oxfam-bieren al kopen in de lokale wereldwinkels. Maar vanaf 26 augustus kun je ons bier ook proeven in diverse horecazaken. Ontdek hier de eerste locaties.

Belgisch kwaliteitsbier: da’s JUSTE!

Een schuimend biertje. Belgischer kan het niet. En voortaan kan je er ook nog écht zorgeloos van genieten. Oxfam lanceert drie fairtradegecertificeerde Belgische speciaalbieren, met het grootste respect voor de mensen die er hun hart en ziel in gelegd hebben. We noemen ons bier: JUSTE.

Roséwijn in klein en groot

De zomer is het ideale moment voor een glaasje roséwijn! Oxfam Fair Trade biedt deze wijntjes aan in verschillende druivensoorten maar nu ook in alle maten en gewichten.