World Fair Trade Day: ook jouw bedrijf kan meedoen!

World Fair Trade Day gaat dit jaar door op 11 mei. Op die dag – en de hele week ervoor – willen we graag jouw keuze voor Oxfam Fair Trade-koffie vieren.

We stellen je een plezierig en eenvoudig idee voor, waarmee je je keuze voor Fairtrade in de verf kan zetten én je collega’s aangenaam verrassen. We vragen aan alle werknemers om in de week van 6 mei een kopje Oxfam Fair Trade-koffie te schenken aan een collega, met daarop een sticker met complimentje. We bezorgen jullie hiervoor stickers met fijne boodschappen, om naast de koffiemachines te leggen of te verdelen via de postvakjes.

Vergeet niet om deze momenten vast te leggen en te delen op jouw sociale media met de hashtags #FairTradeAtWork en #Oxfam, en via fairtradebelgium.be. Want de mooiste foto maakt kans op een originele prijs: een coffee tasting voor je collega’s in onze mobiele Oxfam-koffiebar!

Nog vragen? Richt je tot Els De Causmaecker.


Gerelateerde berichten

Faire feesten met premium wijnen

Geen feestperiode zonder goede wijnen. Rood en vol, fris en fruitig, sprankelend en verleidelijk. Maar bovenal: fair en kwalitatief.

Bite To Fight chocolade assortiment

Oxfam Fair Trade-chocolade in een nieuw kleedje

Vanaf september krijgen de Oxfam Fair Trade-chocoladerepen een nieuwe verpakking. Met de nieuwe Bite to Fight (for a fair income)-verpakking zet Oxfam Fair Trade haar vernieuwde prijsbeleid voor haar cacaopartners in Ivoorkust in de kijker.

Week Van De Fair Trade 2018

Van 3/10 tot 13/10: Week van de Fair Trade

Tijdens de week van de Fair Trade strijden we voor een eerlijke en duurzame cacaosector. Voor de liefhebbers van puur en eerlijk: wist je dat we ook fondant chocopasta hebben?

Waar komt jouw chocolade vandaan?

Uiteraard kies je voor de chocolade van Oxfam Fair Trade omdat ze van een hoogstaande kwaliteit is, gemaakt volgens Belgische traditie en in alle vormen en smaken beschikbaar is. Maar wist je dat er nog een heleboel andere redenen zijn waarom je met een gerust geweten onze chocolade kunt gebruiken?