World Fair Trade Day: ook jouw bedrijf kan meedoen!

World Fair Trade Day gaat dit jaar door op 11 mei. Op die dag – en de hele week ervoor – willen we graag jouw keuze voor Oxfam Fair Trade-koffie vieren.

We stellen je een plezierig en eenvoudig idee voor, waarmee je je keuze voor Fairtrade in de verf kan zetten én je collega’s aangenaam verrassen. We vragen aan alle werknemers om in de week van 6 mei een kopje Oxfam Fair Trade-koffie te schenken aan een collega, met daarop een sticker met complimentje. We bezorgen jullie hiervoor stickers met fijne boodschappen, om naast de koffiemachines te leggen of te verdelen via de postvakjes.

Deel deze momenten op sociale media en laat het ons weten. De mooiste foto’s maken kans op een originele prijs, namelijk een coffee tasting voor je collega’s in onze mobiele Oxfam koffiebar! Bevestig je deelname en vraag je materiaal aan via els.decausmaecker@oft.be.


Gerelateerde berichten

Koffie-event Oxfam Fair Trade, 13/11/2018, Vooruit Gent

Evenement "Koffiebonen uit Oost-Congo"

Dinsdagochtend 13 november. Het kruim van de Belgische koffiesector verzamelt zich in de Gentse Vooruit voor de lancering van het nieuwste Oxfam Fair Trade-product: Congokoffie in boontjes. Na indrukwekkende getuigenissen door twee koffieproducenten volgt een rondetafelgesprek met mensen uit de sector.

Eveline Sifa

Nieuw: biokoffiebonen uit Oost-Congo

Oxfam Fair Trade presenteert: biologische fairtradekoffiebonen uit de Oost-Congolese Kivustreek.

Belgisch appelsap van Oxfam Fair Trade

Nieuw: vers, Belgisch appelsap

Vanaf nu komt het Oxfam Fair Trade-appelsap uit Belgische boomgaarden in omschakeling naar bio. Als leverancier van eerlijke handelsproducten steunen we nu ook boeren in eigen land. Want ook Belgische producenten kunnen een duwtje in de rug gebruiken!

Oxfam Fair Trade 20263

Nieuw: Campesino Chardonnay

De Campesino Chardonnay is het resultaat van het werk van 19 kleinschalige wijnbouwers die lid zijn van de coöperatie Red del Vino in Colchagua, Chili. Deze witte wijn, een typische Chardonnay, is momenteel onderweg naar onze magazijnen!