Nieuw: Campesino Chardonnay

De Campesino Chardonnay is het resultaat van het werk van 19 kleinschalige wijnbouwers die lid zijn van de coöperatie Red del Vino in Colchagua, Chili. Deze witte wijn, een typische Chardonnay, is momenteel onderweg naar onze magazijnen!

In de neus krijg je de typische chardonnay perzik aroma’s, aangevuld met citrus toetsen en een lichte kruidigheid (kaneel). Een volle aanzet, met mooi rijp fruit en een elegante frisse afdronk.

  • Heerlijk bij lichte kazen, gevogelte en vis met saus
  • Schenken op 10-12 °C
  • Gebotteld in Chili

Het oordeel van de sommelier

Nico Van Rysselberge van vzw Sommeliers-Conseil: “Een glanzend kristalheldere, puur strogele wijn. Als geurstart zeer fijne biscuit met daarna rijpe appel en gekonfijte ananas. Qua smaak verrassend fris, zelfs grassig van toon voor een chardonnay. Je proeft zowel exotische vruchten (witte perzik) als citrusfruit en zeste, maar ook kaneel en zoete vanille. Verbluffende fraîcheur.”


Gerelateerde berichten

aluminium vrije verpakking deca koffie met pijl

Nieuw ecovriendelijk jasje voor de koffie: alu-vrije folie en een kartonnen ompak

De vacuüm pakjes koffie van 250 g blijven er hetzelfde uitzien maar ze zitten voortaan in een folie zonder aluminium. Ook de omverpakking (12 x 250 g) bestaat vanaf nu uit karton.

Oxfam-koffie = best verkopende fairtradekoffie in België

Fairtradekoffie serveren van ’s land nummer 1 in eerlijke koffie, maakt je collega’s gelukkig en vooral ook de koffieboer. Waarom dat is en hoe je eenvoudig de ‘koffieswitch’ kan maken, lees je hier.

Nieuw in het choco-assortiment: bio hazelnoot, zonder palmolie

Wie houdt er nu niet van een boterham met choco, thuis of op het werk, als ontbijt of tussendoortje? Eén van de favorieten is de welbekende choco met hazelnoten. Op vraag van menig klant is er nu de biologische variant die bovendien palmolievrij is!

Choco mét en zónder palmolie, hoezo?

Fair trade, bio en zonder palmolie: dat is onze nieuwe chocopasta met hazelnoot. De hamvraag is dan uiteraard: hoe zit het met de ‘gewone’ hazelnootpasta mét palmolie, die ook in het assortiment blijft?