Geslaagde olijfoogst

De nieuwe lading olijfolie uit Palestina is gearriveerd! Deze oogst is de olijfolie ‘extra’, wat betekent dat ze van een uitzonderlijk goede kwaliteit is. Oxfam Fair Trade koopt deze biologische Extra Vierge olijfolie bij een partner op de Westelijke Jordaanoever.


Saleem Abu Ghazaleh, algemeen directeur bij Al Reef Fair Trade, kwam de werking van zijn organisatie op 17 mei toelichten tijdens een degustatie-avond in de kantoren van Oxfam Fair Trade. Geïnteresseerd in deze unieke olijfolie? Download de gedetailleerde productfiche.


Gerelateerde berichten

Koffie-event Oxfam Fair Trade, 13/11/2018, Vooruit Gent

Evenement "Koffiebonen uit Oost-Congo"

Dinsdagochtend 13 november. Het kruim van de Belgische koffiesector verzamelt zich in de Gentse Vooruit voor de lancering van het nieuwste Oxfam Fair Trade-product: Congokoffie in boontjes. Na indrukwekkende getuigenissen door twee koffieproducenten volgt een rondetafelgesprek met mensen uit de sector.

Eveline Sifa

Nieuw: biokoffiebonen uit Oost-Congo

Oxfam Fair Trade presenteert: biologische fairtradekoffiebonen uit de Oost-Congolese Kivustreek.

Belgisch appelsap van Oxfam Fair Trade

Nieuw: vers, Belgisch appelsap

Vanaf nu komt het Oxfam Fair Trade-appelsap uit Belgische boomgaarden in omschakeling naar bio. Als leverancier van eerlijke handelsproducten steunen we nu ook boeren in eigen land. Want ook Belgische producenten kunnen een duwtje in de rug gebruiken!

Nieuw: Campesino Chardonnay

De Campesino Chardonnay is het resultaat van het werk van 19 kleinschalige wijnbouwers die lid zijn van de coöperatie Red del Vino in Colchagua, Chili. Deze witte wijn, een typische Chardonnay, is momenteel onderweg naar onze magazijnen!