EN FR NL oxfamwereldwinkels.be
Winkels

Al meer dan 400 retailwinkels zijn overtuigd van de meerwaarde van fair trade in hun gamma. Eigentijdse klanten kopen immers steeds vaker producten van eerlijke handel. Oxfam Fair Trade is de fairtradepionier die de bewuste consument al jarenlang van de lekkerste fair trade voorziet. Niet alleen in de 235 Oxfam-Wereldwinkels maar ook in de buurtwinkel, voedingszaken en delicatessenwinkels. Wil jij ook fairtradevoeding in je winkel aanbieden? Neem dan contact op met onze vertegenwoordigers.

 

Meer dan 400 supermarkten

Verrijk het assortiment van je winkel met onze fairtradeproducten. En verleid zo nog meer klanten.

Contacteer ons
235 wereldwinkels

Overal in Vlaanderen vind je Oxfam-Wereldwinkels. Ontdek er ons gamma aan eerlijke voedingsproducten. Er is vast een wereldwinkel in je buurt.

Zoek op kaart
Bedrijven
Contacteer ons en switch vandaag nog

Bedrijven die duurzaamheid belangrijk vinden serveren hun werknemers en klanten uiteraard Oxfam Fair Trade-producten. Verwen je collega’s met onze koffie, geef een zuiders cachet aan je recepties of zet fair trade op het menu van je bedrijfsrestaurant.

Op kantoor

Recepties

Bedrijfrestaurants

Deze bedrijven schenken reeds fair trade:

Horeca

Eerlijke koffie, wijn en fruitsap zijn tegenwoordig te vinden op heel veel menukaarten. Niet verwonderlijk dus dat steeds meer café's, restaurants en zelfs frituren onze fairtradedranken en snacks verkopen. Spring mee op de kar en verwen je klanten met de eerlijke smaak van onze producten.

Contacteer ons
Scholen

Switch met je school naar fair trade. Schenk eerlijke dranken op feestelijke gelegenheden, fairtradekoffie in de leraarskamer en in de refter.

Of wil je een Wereldwinkel op School starten? Neem dan contact op met onze scholenwerking en zij zetten je op weg. Er zijn al meer dan 150 scholen met een Oxfam-Wereldwinkel op school.

Contacteer ons
Gemeenten en overheden

Vlaanderen telt reeds meer dan 130 fairtradegemeenten. Die kiezen resoluut voor een solidaire wereld en voeren een geloofwaardig en tastbaar noord-zuidbeleid. Een fairtradegemeente biedt in haar diensten en gebouwen fairtradeproducten aan aan hun personeel en gasten.

Contacteer ons