EN FR NL oxfamwereldwinkels.be
Koffieservice, ons vak

Oxfam Fair Trade is al jarenlang dé specialist in fairtradekoffie. Door onze koffie aan te bieden in jouw organisatie ben je er zeker van dat je werknemers de dag opgewekt beginnen en maak je meteen een goeie indruk op je bezoekers. We importeren koffie van coöperaties uit Oeganda, Congo, Tanzania, Ethiopië, Peru, Nicaragua en Honduras. We hebben ook biologische koffie in ons assortiment.

De koffie van Oxfam Fair Trade wordt geproduceerd op kleine schaal, in geschikte klimatologische omstandigheden en met veel zorg voor kwaliteit. Dat proef je als je kiest voor onze koffie en de smaak optimaliseert dankzij onze diverse koffiezetapparaten.

Dankzij deze professionele machines komt de eerlijke smaak van koffie op elk uur van de dag volledig tot zijn recht. Onze verkoopdienst zorgt voor het geschikte apparaat in jouw kantoor, school of kantine. Dit kan via aankoop, verhuur of bruikleen. In dat geval wordt het toestel ter beschikking gesteld en is alles inbegrepen in de koffieprijs. Zorgeloos koffie drinken!


Enkele voorbeelden ...

 

Animo MT100 Speciaal voor pompthermoskannen

Met de MT100 van Animo zet je verse filterkoffie, eenvoudig en snel, rechtstreeks in een pompthermoskan.

Optimaal bedieningsgemak.
Unieke kandetectie.
Animo OptiFresh Professionele koffieautomaten

Met de volledig automatische koffiezetsystemen van Oxfam Fair Trade schenk je elke dag goede koffie. Fresh brew, vriesdroog- of bonenkoffie? Alles kan!

Ruime keuzemogelijkheden.
Makkelijk te onderhouden.

Jura WE6 Jura WE6: een klassieker met toekomst

Dankzij de programmeerbare bereidingstoetsen aan de voorzijde en het moderne TFT-display was het nog nooit zo gemakkelijk om perfecte koffieresultaten te verkrijgen. Kwaliteit zoals in een echte koffiebar!

Uitgebreide opties voor programmering en individualisering.
Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's.

Een eerlijke prijs, ook voor onze klanten

Fairtradekoffie is niet duurder dan andere koffie, dus waarom zou je nog twijfelen? Door te kiezen voor Oxfam Fair Trade ben je er zeker van dat ook de boer een correcte prijs krijgt voor zijn product, zonder dat het je meer kost. Neem contact met ons op voor meer info over onze koffieservice en de voorwaarden, of download de flyer.